"En tradition der smager af Italien"

Christian Krejberg

Passionen for god mad, vine og øl har altid fyldt meget i mit voksenliv som kok, og senere butiksbestyrer i Letz Shop Frb. Jeg er uddannet sommerlier fra Vinakadamiet i 2016. Jeg besluttede i 2017, at jeg ville åbne et pizzeria, der skulle være med blandt de allerbedste i verden.

 

Det var en stor beslutning, og uden hjælp fra gode kollegaer, venner og familie, ville det ikke kunne have ladet sig gøre. I løbet af 2018 var jeg i Campaniaregionen i syditalien, ad flere omgange, og arbejdede med fantastisk dygtige og passionerede italienere, der hjalp mig i den rigtige retning.

 

Firmaet, der producerer San Marzano tomaterne jeg bruger, hedder La Carmela, og ejeren Pasquale d’Acunzi er idag en god mentor og ven. I maj 2019 er jeg begyndt, sammen med BarleyFieldBeer fra Farum, at brygge kvalitetsøl til pizzeriaet. Et interessant og lærerigt samarbejde.

 

 

 

 

La Carmela er kommet godt igang i Valby, og især Valbyborgerne har taget rigtig godt imod os. En spændende gastronomisk rejse er begyndt, og vi håber på flere nye samarbejdspartnere i fremtiden, der kan bidrage til at højne kvaliteten og smagen af La Carmelas pizzaer.